Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv




Gia Emett (25)
Image and video hosting by TinyPic

...and I will always love you!

Paxton Emett(30)
Image and video hosting by TinyPic

You are my life now!

Caleb Emett(28)
Image and video hosting by TinyPic

Oh, cant you see, You belong to me

Amber (9)
Image and video hosting by TinyPic

I love you!

Julia Keten(32)
Image and video hosting by TinyPic

Live your life!

Lena Konti(29)
Image and video hosting by TinyPic

Everything's gonna be allright!

Carlo Bulti(36)
Image and video hosting by TinyPic

I'm the boss!

Ethan Lorens(28)
Image and video hosting by TinyPic

The girls have different moods

Summer Emett(28)
Image and video hosting by TinyPic

Every move you make I' ll be watching you

Bianca Liverdust(23)

Image and video hosting by TinyPic

Wanna play a love game?





credits
Design:murderscene
Help:xoxo

Second book
srijeda, 09.09.2009.
Mislim da mogu zahvaliti Rose što mi je predložila nastavak ove knjige unatoč tome što ju nisam namjeravala napisati. Upravo sam završila nastavak prve knjige „Sve zbog jednog ljeta“. Ne znam kad ću početi objavljivati pošto moram prvo završiti s Isabel jer mi se baš i neda imati 3 bloga. Isabel ne traje još dugo, pa ovu možete očekivati početkom 10. mjeseca. Ne znam koliko ću puta tjedno objavljivati, ali vjerujem da ću malo pošto vi idete u školu i da vas ne davim svojim glupim komentarima svaki drugi ili treći dan.

Za one koji nisu pročitala 1. dio, sada ću vam objasniti što se dogodilo, pa ga niti ne morate čitati.

Gia Gomez je bila djevojka od dvadeset godina koja je živjela s cimerima: Summer Ton i Calebom Emettom koji su bili u vezi, a s njima je još živjela njena četverogodišnja nečakinja Amber. Amber nije pričala ni s kim jer je vidjela ubojstvo vlastite majke koju je njen otac ubio. Doktori nisu znali kada i hoće li ikada progovoriti zbog šoka, ali Gia se uvijek nadala da jednom hoće.

Gia je dobila posao u policijsku upravo, a nekoliko dana nakon kreće na otok na kojem su se Summer i Caleb trebali vjenčati i gdje je susrela Paxtona, mladoženjinog dvije godine starijeg brata s kojim se ona baš i nije slagala pošto ju je smatrao klinkom. Paxton je, inače, također završio akademiju za policajca.
Gia se prvo nije slagala s njim, a kad joj se on ispričao počeli su se družiti i, naravno, među njima se rađala ljubav, ali dan prije vjenčanja se pojavila Corinna, njegova bivša djevojka. Njih su se dvoje ponovno počeli družiti, a Gia ih je vidjela kako se ljube. Slijedeći dan, kad je bilo vjenčanje, posvađala se s njim i nije mu niti dopustila da joj objasni što se zapravo dogodilo, a ona mu se odlućila osvjetiti tako što je spavala s drugim dečko i zbog toga je pogoršala stvari.

Mjesec dana nakon je bila totalno druga osoba. Često je izlazila vani, mjenjala dečke, opijala se i kad je Summer prekipjelo, izderala se na nju i natjerala ju da joj obeća kako će joj se promjeniti jer ju ona ne želi gledati ovakvu.
Kad je slijedeći dan otišla na posao, šef, Carlo Bulti, pozvao ju je u ured, javio da je dobila partnera, a na vratima se pojavio, ni manje ni više, Paxton Emett. Naravno, ona se nije složila s time, odjurila je iz ureda, a on je potrčao za njom kako bi joj objasnio neke stavri, ali ona je bila previše tvrdoglava. Nakon nekog vremena se Summer vratila u Giinu kuću(u kojoj je nekada živjela!) i natjerala ju je da prihvati Paxtona kao novog cimera. Prihvatila je samo jer nije htjela da on plača hotel ili motel, ali nije se namjeravala pomiriti s njim.

Kako je vrijeme prolazilo, izašli su sa kolegama s posla, ona se naravno napila i počela raditi gluposti: pjevala je pjesmu na karaokeu, plesala sa kolegom i, kad je shvatila da njemu to “ne“ smeta rasplakala se, a on ju je odveo doma. Slijedeći dan su se pomiriti tako što je on spasio Amber od automobila, na sred ceste. Pričali su i doznalo se kako je on uhvatio ubojicu njene mlađe sestre.

Nakon nekog vremena, kad se vratila iz grada pošto je uživala sa prijateljicama, pijana je ušla u njegovu sobu i htjela je spavati s njim, ali on ju je odbio jer nije htio da ga ponovno optuži kako ju je samo iskoristio. Slijedeći su se dan posvađali zbog toga i kad mu je ona htjela reći da joj je stalo do nje, dobio je poziv i hitno je morao otići u potjeru za serijskim ubojicom koji je pobjegao iz zatvora. Nagovarala ga je da ostane, ali nije mogao. Tada je i Amber progovorila jer ga je pitala da li će se vratiti i oboje su ostali šokirani.

Dugo se nije javljao, mislila je da je mrtav pošto su na novinama i televiziji govorili da ima ubijenih. Netko je pozvonio na vrata, pa ih je otvorila i šokirala se kad je ugledala Corinnu. Pozvala ju je unutra i ova joj je ispričala kako ju je Paxton odbio na vjenčanju. Vratila se kako bi ga vratila, poljubila ga, ali on je rekao kako mu je bilo stalo do Gie. Također joj je rekla kako joj se Paxton nedavno javio i da je dobro, a ona se šokirala pošto nije mogla vjerovati da joj se nije javio. Iznenada se Amber proderala kako se Paxton vratio. Bila je presretna, ali opet joj je zasmetalo kad je vidjela kako se Corinna i on grle prije nego je ušla u automobil i otišla od kuće.Kasnije ga je zaustavila, rasplakala se jer joj se nije javljao, popričali su malo i – naravno – happy end. Ona mu je rekla da ga želi kraj sebe.

A sada slijedi nastavak koji će se odvijati 5 godina nakon toga.

Nadam se da ćete me čitati i javite ako želite da vam javljam za post.



| 23:50 | Komentari (23) | On/Off | Print | # |



<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.